Pachysandra

Kijkt u nu al rond voor nieuwe planten in de tuin? Als u opzoek bent naar een bodembedekker die ook nog is wordt aangeduid als de beste bodembedekker, dan is heet aan te raden om verder te lezen. De verschillende soorten pachysandra planten hebben allemaal één ding gemeen: het zijn allemaal de ideale bodembedekkers voor in de tuin. Bij het kopen van een pachysandra zult u direct de prachtige bladeren naar voren zien komen. De felle bladeren zien het er de hele jaar door prachtig uit. Wanneer er sprake is van een bloei, komen er witte bloemen tevoorschijn. Bekijk snel het volgende kopje over de bloei van de pachysandra.

Pachysandra bloei en onderhoud

Nadat de Pachysandra is gebloeid, wordt de plant ongeveer 20 centimeter. Het is dus een plant die vrijwel in ieder tuin wel een plaatsje kan krijgen, door de kleine omvang. De naam bodembedekker past prima bij deze plant, doordat de wortels al snel ervoor zorgen dat de bodem is bedekt. Bij het kiezen voor een pachysandra heeft u ook nog is het voordeel, dat u onkruid vermijd. Dit betekent dus dat u geen tijd hoeft te besteden aan het verwijderen van onkruid uit uw tuin.

Pachysandra aanschaffen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een pachysandra te kopen. Vandaag de dag worden planten ook verkocht via internet, maar u kunt uiteraard ook planten kopen in een kwekerij. Bij een kwekerij heeft u wel het voordeel dat u kan kiezen tussen de vele soorten die aanwezig zijn. Bij een webwinkel zoals tuinplanten winkel ziet u niet welke plant er aan u wordt gegeven. Vandaar is het aan te raden om alle mogelijkheden grondig te bekijken als het gaat om het kopen van planten. Wanneer u een beslissing heeft genomen,kunt u direct beginnen met het aanschaffen van een pachysandra.