Afvalcontainer huren bij Containerwebshop.nl

Je wilt een afvalcontainer huren maar welke heb je nodig?
Het bepalen welke container geschikt is voor de klus waar je mee bezig bent blijft moeilijk, zelf voor ons als afval- experts. Wel willen we je uiteraard helpen met het maken van de juiste keus. Door onze ruime ervaring kunnen we je bij benadering adviseren welke container u nodig heeft
De eerste vraag wie we zullen moeten beantwoorden is welk soort afval je af te voeren hebt. Een afval container huren kan voor verschillende afvalstromen, zo hebben wij bijvoorbeeld standaard bouwafval, grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dakafval containers in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op als je twijfels hebt over de juiste afvalstroom.
Naast de afvalstroom is het van belang om een keuze te maken voor het formaat van de afvalcontainer. Heb je een kleinere klus? Dan kan onze 3m3 of 4m3 container de juiste zijn voor de klus. Voor een gemiddelde klus is de 6m3 of 10m3 container waarschijnlijk geschikt. Heb je echt heel veel afval tijdens het klussen? Kijk dan eens naar onze 15m3, 20m3, 30m3 of 40m3 afvalcontainer.
Afmetingen van een afvalcontainer, hoeveel plaats neemt de container in beslag?
3m3 container past op een halve parkeerplaats
4m3 container past op een halve parkeerplaats
6m3 container past op een parkeerplaats
10m3 container past op een parkeerplaats
10m3G container past op een parkeerplaats
15m3 container past op 2 parkeerplaatsen
20m3 container past op 2 parkeerplaatsen
30m3 container past op 2 parkeerplaatsen
40m3 container past op 2 parkeerplaatsen
Wil je een afvalcontainer huren? Bestel dan de afvalcontainer online via de website, dit kan 24/7. Ook kun je telefonisch een afvalcontainer huren. Op werkdagen kan dit tussen 8.00 uur en 20.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur.